PRIPOROČILA

Maserka na 10. Rutkinem teku

48 urni najdaljši in največji dobrodelni dogodek v Sloveniji

MATEJ MARKOVIČ

Hvala ti, bila si izjemna dodana vrednost naši ekipi in celotni prireditvi.

IRENA - ZLOM GLEŽNJA

Vrhunska motivacija. Tina se je k meni vedno pripeljala s kolesom in že prvi vtis mi je povedal, da bo to najbolj poztivna izkušnja z veliko mero motivacije.

Razgibavanje doma, masaža in kasneje učenje hoje sprva z berglami in nato s pohodnimi palicami je bilo resnično profesionalno izpeljano. Nikoli se ji ni mudilo.In vedno sem imela občutek, da napredujem po vsakem najinem srečanju. 

Brez njene pomoči nebi shodila samostojno v tako kratkem času in sem ji nadvse hvaležna. 

Hvala Tina. 

ŠPELA 

ZVIN GLEŽNJA

Hvaležna sem Tini za pomoč, predvsem da mi je »dihala« za vratom in ves čas bodrila, predvsem vesela za njeno znanje, ki mi je pripomoglo, da sem se »zrihtala«. Bogatejša pa sem za spoznanje, koliko sam narediš zase, toliko se obrestuje. Želim si da bi bilo več takšnih Tin, ki bi pomagali »nevednim«. Uvidela sem, da kadar gre za poškodbo tkiv, mišic, pa so lahko samo nategnjene, oziroma natrgane, kakorkoli…no, takrat pravijo, da je vse ok. Pa ni. Tudi ta tkiva potrebujejo čas in ustrezno pomoč, da dobro okrevaš, drugače so ves čas posledice. Ja, sama še okrevam, ampak sem tako v redu, da sem lahko v službi, ki sem je vesela in funkcioniram. So dnevi, ko je noga bolj utrujena, ampak zmorem in mi gre dobro. Vaje pa mi denejo najbolje. Začelo se je slabo, a končalo in se nadaljuje dobro in uspešno .

KATJA 

TRIMALEOLARNI ZLOM GLEŽNJA Z IZPAHOM

Ker je iz drugega konca Slovenije, sva na vezi virtualno. Iz lastnih izkušenj vem koliko moči, volje in vztrajnosti je potrebno za čisto male korake. In kako zelo pomembno je, da si dosleden, da ne obupaš in da si ŽELIŠ svojo nogo nazaj. Se igrati z otroci, vozit avto, iti v trgovino s tem da lahko nosiš vrečke v roki,.....biti NEODVISEN!

Polepšala si mi dan!

 

LILI -

IŠIAS

Tina je pravi navdih, motivatorka, da ti voljo do zivljenja. Saj ko si poskodovan, se ti postavi vse na glavo. Je strokovna, vse razloži, dvakrat ce je treba. 

LINA-

TELOVADBA IN IZGUBA TELESNE TEŽE

Tina je ena posebna duša, s katero sva se ujeli že prvi trenutek. Verjetno je pomagalo tudi to, da sva rojeni na isti dan in si precej podobni, čeprav z veliko razliko v letih. Moj problem je bil, kako oblikovati postavo ter izgubiti kilograme brez spremembe v prehrani, kar se zdi precej nemogoče. Tini je to uspelo. Poglobila se je v izdelavo individualnih vaj in upoštevala moje prejšnje poškodbe, tako da sem dosegla tudi večjo gibljivost nožnih prstov. Rezultat: oblikovanje postave, minus 7 kg brez spremembe prehrane, večja gibljivost nožnih prostov ter izguba bolečine v kolenih V preteklosti sem imela že veliko kontakta z osebnimi trenerji, vendar so vsi imeli že izdelan program, za vse enako. Tina ni samo osebna trenerka, je tudi specialistka za področje rehabilitacije po poškodbah ter osebna terapevtka. Lahko bi pisala še in še ....... vendar le na kratko ..... Tina .....vrhunska športnica, motivatorka, prijateljica, oseba, ki ji lahko zaupate..... Jaz sem ji in ji vedno bom.

Lina Andrini

TOMAŽ -

MEDIALNI STRANSKI LEGIMENT

Svojo rehabilitacijo levega kolena zaupal nekomu ki nima BELE HALJE... Osebi pri kateri ne obstaja beseda >ne to pa ne gre <... Oseba ki plan B dela takrat ko pllan A res ni mogoč. Začela sva z preprostimi vajami. Čez čas malo težjimi. Včasih vmes doživiš krizo.. Še vedno šepam, še vedno boli. Tu pridejo njene besede; zmogla sem JAZ on/a zmogel boš tudi TI. Včeraj na kontrolnem pregledu koleno boljše za 80%.  Skratka Tina hvala ker si kljub svojemu polnemu urniku vzameš čas zame, in da z vajami nadaljujeva se naprej. Tvoja energija, volja, pozitivnost in še in še.... Še odraža na uspehih, katere imaš med drugim tudi moje koleno

Tina hvala in na nadalnje sodelovanje

031/796-729 (Tina Žarki)