Tina žarki

ŠPORT, POLEPŠATI NEKOMU DAN IN SE MET FAJ JE "MOJ ZRAK"

Sem vrhunska rekreativna športnica, sprva tekačica Ultramaratonka, sedaj Ultra kolesarka, mamica, maserka in predavatljica športno morivacijskih predavanj. Uposobljena Trenerka športne rekreacije in funkcionalnih vadb 2.stopnje in športna maserka. Moja želja, že od nekdaj, je bila, da bi bila v tesnem stiku z ljudmi in jim pomagala ter jim polepšala kvaliteto življenja. 

 

Masaže so nekaj, kar so mi pisane na kožo. Ker sem sama v gibanju vsak dan, vem kako zelo je pomembna funkcija brezhibno delujočega telesa. Z masažo odpravljam bolečine, relaksiram telo in naredim odlično prekrvavitev mišic. 

Kot osebna asistenka pomagam starejšim na domu pri razgibavanju, telovadbi in jih nasmejim ob druženju. Pa tudi poskrbim, da je njihovo okolje čisto in da jim je prijetno doma. 

 

Nisem fizioterapevtka, je pa za menoj nedokončani študij Manualne terapije, kjer se dobila dober vpogled v to, kako pomagati. Združila sem znanje Trenerke, študetke, maserke in športnice in lahko rečem da pred vami stoji nekdo,ki vam lahko res pomaga pri težavah ali pa s svojo energijo in pozitivo prinesem v vaš svet dobro energijo. 

 

La Vita e Bella!

 

Tina